Gott recept! *s*

Fick den här på mailen från Anna och tyckte den var lite skoj så jag delar med mig. Lycka till med bakandet! :P

Lättlagad och trevlig fruktkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den
fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk
socker och vispa igen. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick
ännu en kopp. Schtäng av elvischpen. Knäck två hönor och
schläng i schkålen, med all torkad fjukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss
den med en muvschkrejsel. Schmaka sen om whiskyn fortfarande är
god. Schen schka du schila 2 dl schlat, eller nåt schånt.
De é inte schå noga. Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg
till en mat... sched... osså socker, eller nåt, äsch... vad
fan... Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte
att schtänga elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret och ...schå kolla
schen whischyn. Gå å lägg dej... Vem fan vill ha
fjuktkaka...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0