Tillfälligt avbrott

Just nu har jag så fullt upp att jag inte hinner uppdatera två bloggar. Det finns inte inspiration och det är ju tänkt att det ska vara roligt inte ett måste. Därför lägger jag nu den här bloggen på is ett tag så får vi se om inspirationen återvänder. Men du kan givetvis fortsätta följa mig i min Australien blogg - Anna's Australia.


  Har du koll på klassiska designmöbler?

Myran, Elefanten eller Getingen?!Testa dig själv på Expressens webbtest (klicka på bilden ovan för att komma direkt dit).

  Årets glassigaste bröllop

Även GB Glace spinner på årets stora händelse, det kungliga bröllopet. I år är nämligen året då GB Gubben, Clovve som han tydligen också kallas, gifter sig med Clovina. Den 16 maj på Liseberg går spektaklet av stapeln och du kan följa Clovve och Clovina inför bröllopet på kanal 5:s hemsida - HÄR. Där kan du även testa dina glasskunskaper i "Minns du glassarna?" och ta reda på vilken glass du är med "Det stora glasstestet" (Själv är jag en lakritspuck...kaxig och hård på ytan men mjuk på insidan....känner mig kanske inte riktigt som en sådan men men)

Du kanske till och med har smakat årets nyhet Cornetto Freestyle som även kallas Bröllopsstruten. Hela årets utbud från GB kan du se på affischen i pdf - HÄR.PR jippo som säkert lyckas är min djupa analys :-)

RSS 2.0