Dagens sanning!?

Jag vill bli ingenjör när jag blir stor, det är ett roligt arbete och lätt. Därför finns det så många ingenjörer idag, och varje dag blir det fler. Ingenjörer behöver inte gå så mycket i skola. De måste lära sig programmeringsspråk så att de kan tala med datorer. Jag gissar att de måste kunna läsa också så att de vet vad det är fråga om när det trasslar till sig.

Ingenjörer måste vara modiga så att de inte blir rädda, när allt trasslar till sig mer än möjligt, eller när de måste tala främmande språk på utländska så att de vet vad de ska göra. Jag gillar lönen också som de får. De får mer pengar än de hinner använda. Det beror på att alla vet att ingenjörer har ett svårt arbete utom ingenjörerna som vet hur lätt det är. Det finns inte så mycket som jag inte tycker om, utom att kvinnorna tycker om ingenjörerna och vill gifta sig med dom, så man måste köra bort dom, så dom inte stör.

Jag hoppas jag inte blir allergisk mot kontorsdamm så att jag inte kan bli ingenjör. Jag blir sjuk av vår hund. Om jag blir allergisk mot kontorsdamm kan jag inte bli ingenjör och måste arbeta.

Tero, 7 år

Med denna lilla historia vill jag passa på att gratulera storebror som lyckligtvis inte är allergisk mot kontorsdamm utan kunde landa sitt första jobb som ingenjör nu i veckan!

ETT STORT GRATTIS!

Kommentarer
Postat av: Anders

Hahaha....tack tack!
"kvinnorna tycker om ingenjörerna och vill gifta sig med dom, så man måste köra bort dom, så dom inte stör." Nu kommer Linda bli svartsjuk för det där visste hon nog inte...

2008-05-24 @ 14:21:19
Postat av: Syster Yster

Haha. Vad gulligt!

2008-05-24 @ 16:52:41
URL: http://www.emmasjidder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0