Tanken var ...

...att det skulle bli en resa till Halmstad nu ikväll men vädergudarna ville annorlunda. Natten mellan torsdagen och idag bjöd nämnligen på årets första snö(!) (iaf uppe i Fagerhult) och regn här nere i Jönköping. Ekvationen med sommardäck på bilen (vinterdäcken är hemma i Karlshamn och beräknas åka på nästa helg), blöt kolsvart vägbana och endast 1-2 plusgrader gjorde att jag inte var så sugen på att köra ner till Halmstad. Istället bjuder kvällen på lite Trivial Pursuit med mamsen som är på besök och en tidig kväll. Den nya planen är att åka mot Halmstad tidigt imorgon istället så att vi hinner med lite shopping på stan i Halmstad innan jag och syster fortsätter roadtripen upp till Göteborg och helgens partaj! Blir 25-års partaj med hattema. Ska bli skojsigt! Hoppas bara att vädret inte blir allt för illa så att det inte blir problem att köra.

Trevlig Halloween på er allihopa och ta det lugnt i trafiken ni som ska ut och köra :P

Kommentarer
Postat av: Emma

Så går det när man börja längta efter julen... :P

2008-11-01 @ 09:46:44
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: Lisa

Okej, har han någon hemsida? har letat men inte hittat. Tränar du något annat än jaktträning? Jag vil främst syssla med agility. Har sett en del riktigt snabba o duktiga jaktcockrar men vissa har haft nosen i backen hela tiden. Lydnad villjag också tävla i men undrar om det är för svårt att motstå lukterna i marken?

2008-11-02 @ 17:35:51
URL: http://lisaskrypin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ok jo ja kan gärna ta det, alltid roligt att ringa o prata med lite olika folk som har jaktcocker o höra hur de är så man lättare kan bilda sig en uppfattning!

2008-11-03 @ 12:11:56

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0