Duffel

Jag har ett par säsonger velat ha en duffel men fortfarande inte införskaffat någon. Så nu har jakten börjat igen, kanske jag kan få en i år :P Tittade in på LaRedoute och hittade ett par varianter som var snygga. Är inne på att jag ska ha en svart då det är ganska gångbart till allt. Har en annan kappa som är vit och en liten kortare A-klockad jacka som är grå. (Klicka på bilderna för att komma till produktens hemsida)


Pris 1 149 :-

"Ett måste i vinter, duffel i trendig modell! Fodrad kapuschong med knäpptamp. Duffelknäppning med kontrasterande hällor i skinnimitation. Skärning fram och bak. 2 påsydda fickor fram. Rak nederkant och raka ärmslut. Längd 90 cm. Helt foder i 100% polyester. I ylletyg, 80% ull, 20% polyamid. "


Pris 979:-

"Vackert ylletyg i 80% ull, 20% polyamid för färgerna natur, beige och himmelsblå. 60% ull, 40% polyester för övriga färger. Rak, lätt insvängd modell. Dragkedja under vindslå med knappar och duffelknäppning. 2 påsydda fickor och 2 fickor i sidsömmen. Krage med tryckknappar i metall. Helt matelasserad med foder i 100% polyester."


Pris 849:-

"Originell jacka i duffelmodell, i ren bomullstwill. Jacka med kapuschong. Ståkrage med dragkedja. Bred knappslå med dekorativa knappar. Ok fram och bak. Påsydda fickor med knäpptamp. Lång ärm med knäpptamp och knapp vid ärmslut. Inprovning vid armbågen. Helt foder i bomull. Matelasserad insida. Öppet veck bak. Längd 80 cm. "

Tyckte den första var riktigt snygg fast den andra är ju slående lik (dock något kortare, endast 78 cm) och kanske mer praktisk då den har dragkedja också. Den tredje var lite rolig för den var lite annorlunda mot en vanlig traditionell duffel plus att den också var utrustad med dragkedja vilket är ett plus. Valet är aldrig lätt :) Någon som har andra tips på var de säljer snygga dufflar?

Kommentarer
Postat av: queenpeach

snygga, spec den sista!Kolla gärna in min blogg, flyttar snart till Asien och har en egen webshop :D

2008-09-22 @ 09:13:49
URL: http://queenpeach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0