Påsken so far...

Söndag förmiddag och påsken är ju snart slut. Vad tiden går snabbt jämt. Har njutit av det soliga härliga vädret och av att vara ledig. Fredagen spenderades med Maria. Vi var riktiga fotonördar och tog Pollux och våra  kameror med oss och gick en promenad nere vid havet. Vad jag älskar den Blekingska skärgården med klipporna och havet...det är minsann inte alls samma sak att bo vid en sjö. Oavsett vad alla andra säger så håller jag fast vid det. Fick lite tips och trix från Maria och lärde mig mer och mer om min kamera. Solen sken och vattnet var spegelblankt. Kunde inte bli bättre. Avslutade med korvgrillning och solning hemma i Marias och Håkans trädgård. En kanondag!

Igår tog jag, Emma och MamBo in en vända på stan. Jag gick in på Esprit och hittade på tok för många fina kläder. Blev ett par kjolar och en tröja inköpt till slut. Efter lite strosande åkte vi hem, hämtade mormor, åt lite och umgicks och jag fick spö i Fia med knuff två gånger :P

Dagen idag har börjat med en promenad uppe vid Långasjön med Malin och Scilla. Mysigt, vi har inte setts på länge nu så nu  fick vi prata av oss lite. Malin ska hämta en ny hundvalp om någon vecka så jag måste göra ett besök innan jag åker till Australien och se nytillskottet :) I eftermiddag blir det födelsedagskalas i Ronneby och morgondagen ska jag hinna träffa Anna och Xanté (väldigt länge sen vi sågs också). Fullspäckat schema med andra ord.

Ett litet livstecken från mig och lite bilder från helgen...so far (är mycket nöjd med min kamera vill jag påpeka - ångrar inte köpet en sekund):

"Dagens foto" uppdatering kommer när jag är på plats hemma i Jönköping igen. Ha en fortsatt trevlig påsk!

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Vilka bra bilder.

Å Kenzo ser ju helt lugn å stillsam ut.. :)

2009-04-13 @ 19:43:40
URL: http://emmasjidder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0