Dagens foto 090130-090201

Jag hade planerat det hela väl. Kameran med ner till Malmö över helgen, vad fina dagens foton jag kommer kunna ta. Typiskt bara att jag orutinerat nog glömde tänka på den lilla detaljen att ladda batteriet alternativt ta med batteriladdaren. Så efter endast tre kort så dog kameran och återuppväcktes först idag. Typiskt! Jag såg fotomöjligheter vart jag än gick och jag hade massa idéer på vad jag skulle ta kort på. Men det är som sagt inte mycket att göra något åt.

Får helt enkelt sammanfatta den fina, sköna helgen spenderad hos Eme och Theo på detta enkla sätt. Hur mysigt som helst hade vi det och Pollux och Theo kom toppenbra överrens (bortsett från det frenetiska slickandet från P:s sida som ibland blev lite väl mycket för lilleman). Kunde inte haft det bättre, så tack Eme!
Väldigt skönt att jag bestämde mig för att åka tåg ner istället för att köra bil. Det visade sig vara ett klokt beslut då det på söndagen blev både lite kallare och lite snö. Att resa med Pollux innebar som vanligt inga problem alls. Hur kunde det komma sig att min hund blev så snäll och väluppfostrad?

Passande fotoförklaring för det är precis full fart som det är på Theo från morgon till kväll. Hur underbart det än är så är det skönt att han iaf lägger sig tidigt så att man kan få några timmars vuxentid med ett glas vin (eller varför inte flera), lite gottis, lite film och massa snack :)
Theo förstod inte helt konceptet med att kasta iväg bollen utan sprang mest iväg med den i handen. Det gick bra ett tag tills Pollux tröttnade på den leken och helt enkelt sprang efter och snodde åt sig bollen från honom direkt ur handen och gav den till någon som med större sannolikhet verkligen skulle kasta iväg den.

Andra "dagens foto" fotografer:
Webmosterhelene ~ Anna & Xanté ~ Blommig ~ Ulrica ~ Åsa/Badanka ~ Sockergrynet ~ Monkan ~ Copyrightmaria ~ Maria/3 kärlekar ~ Livet hos oss ~ Jane/citrontimjan~ Karin/Scrappa.nu~ ScrapJo ~ Anna/minkamera ~ Pernilla ~ Jessica ~ Mia/Winyans egohörna ~ Lenalandis ~ Sabina ~ Snöstjärna ~ Maria/Mariasdagbok ~Millan ~ Åsa ~ Tezzan ~ Kristin ~ Sonja

(Är du inte med i min lista men deltar i utmaningen och vill att jag ska länka till dig så får du skriva en kommentar så lägger jag till dig. Givetvis får du hemskt gärna länka tillbaka till mig.)

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Vad söt lilla Teo är!!! :)

2009-02-02 @ 17:58:37
URL: http://emmasjidder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0