Dagens foto 090110

Skönt med helg men trist att vädret är så grått och trist jag som tänkte ut och fotografera idag.  Dagens bild får istället bli på min lilla goding. Tog den nu på förmiddagen när jag lekte lite med mitt nya bordsstativ. Sådan skillnad det blir när man har ett stativ när man fotograferar utan blixt. Det som är bra med det här stativet är att det är litet och behändigt. Enkelt att ha med sig i fickan. Finns att köpa på Clas Ohlson för 79 kr.

Har kommit underfund med att min idé att publicera mina "dagens foto" bilder som polaroid var lite svårt. Ett fyrkantigt format är inte alltid ultimat för att få med hela bilden som jag vill. Men jag får helt enkelt leka lite med intressanta beskärningar så kanske det funkar :P Eller så övergår jag till att lägga in dem som de är, vi får se :) Kameran är iaf ständigt med i väskan numera och ligger ofta framme på bordet om det riktiga kodak-ögonblicket skulle dyka upp.

Andra "dagens foto" fotografer:
Webmosterhelene ~ Anna & Xanté ~ Blommig ~ Ulrica ~ Åsa/Badanka ~ Sockergrynet ~ Monkan ~ Copyrightmaria ~ Maria/3 kärlekar ~ Livet hos oss ~ Jane/citrontimjan~ Karin/Scrappa.nu~ ScrapJo ~ Anna/minkamera ~ Pernilla ~ Jessica ~ Mia/Winyans egohörna ~ Lenalandis ~ Sabina ~ Snöstjärna

(Är du inte med i min lista men deltar i utmaningen och vill att jag ska länka till dig så får du skriva en kommentar så lägger jag till dig. Givetvis får du hemskt gärna länka tillbaka till mig.)

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Han är VERKLIGEN en riktig goding. Killen hela dan.. :)

2009-01-10 @ 13:26:09
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: Anna

vilken härlig bild på Pollux. Kan tänka mig att det blir mycket lättare att få skärpa med den, kanske det ska få komma in även i detta hem;) Har funderat på det ganska länge. tråkigt att ni har likadant väder som vi men det passar bra med inneaktiviteter=)

2009-01-10 @ 13:26:54
URL: http://xante.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Du kan ju alltid lägga upp bilderna på ett nytt sätt varje vecka. Så första veckan är det polaroid, andra veckan är det..? ja... nått annat.. :)

2009-01-10 @ 13:27:17
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: JaneD

Vilken goding du har!

Jättefint foto!

2009-01-10 @ 20:27:09
URL: http://ettfotoomdagen2009.blogspot.com
Postat av: Maria

Ja, stativ går inte av för hackor :-).Sicken söt vovve du har och vilket bra foto!Kram Maria

2009-01-10 @ 21:50:36
URL: http://copyrightmaria.se
Postat av: Maria

Hej! jag lägger en länk till dig nu och du får gärna länka till mig med M v h / Maria

2009-01-11 @ 13:45:11
URL: http://www.mariasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0