Dagens foto 090113

Ännu en utbildningsdag slut och jag måste erkänna att jag känner mig lite slut själv. Inga stora projekt för dagens foto med andra ord men för rättvisans skull kan ju Nova få vara med på ett hörn. Det är så fascinerande att studera djur och väldigt svårt att fånga dem på bild (likt barn), iaf om man vill försöka fånga lite liv i bilden utan att det blir suddigt. Ett skapligt försök gjorde jag här där Nova mitt i sitt omsorgsfulla tvättande hittade sin svans och började leka med den. Tycker jag fångade hennes fokus ganska väl om inte annat. Tur jag har mina djur att fylla ut foton med när inspiration och tid saknas för andra motiv. :)

Andra "dagens foto" fotografer:
Webmosterhelene ~ Anna & Xanté ~ Blommig ~ Ulrica ~ Åsa/Badanka ~ Sockergrynet ~ Monkan ~ Copyrightmaria ~ Maria/3 kärlekar ~ Livet hos oss ~ Jane/citrontimjan~ Karin/Scrappa.nu~ ScrapJo ~ Anna/minkamera ~ Pernilla ~ Jessica ~ Mia/Winyans egohörna ~ Lenalandis ~ Sabina ~ Snöstjärna ~ Maria/Mariasdagbok ~Millan ~ Åsa ~ Tezzan

(Är du inte med i min lista men deltar i utmaningen och vill att jag ska länka till dig så får du skriva en kommentar så lägger jag till dig. Givetvis får du hemskt gärna länka tillbaka till mig.)

Kommentarer
Postat av: Mia

De är ju för roliga, när de helt plötsligt upptäcker att det finns något där att leka med!Snyggt med polaroidvarianten på fotona, hur har du lyckats med det?

2009-01-13 @ 19:24:08
URL: http://winyan.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Superbra foto! Hon är allt lite underhållande den där Nova... Skillnad med Tuss. Här har vi en katt som sover, här sover samma katt. Titta! Katten sover! :)

2009-01-13 @ 19:35:28
Postat av: Syster Yster

Men. Allt har sin tid.. tålamod syster! :) För jag har alibi...

2009-01-13 @ 21:30:52
URL: http://emmasjidder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0