Dagens foto 090118

Har varit en slapp söndag som inte har bjudit på så mycket spännande. Tittat lite mer på Scrubs (snart sett alla avsnitt i serien), städat och donat lite här hemma, lagat mat, stickat lite på min halsduk, promenerat i det gråtrista vädret med Pollux och försökt få igång min tvättmaskin.

Hade två saker som gjorde att jag inte kunde använda min nya (begagnade) tvättmaskin, saknade en kontakt och behövde en bussning som gjorde att det gick att koppla in vattenslangen till mitt uttag i badrummet. Införskaffade delar till detta i slutet av veckan kopplade in elen och insåg sedan att min skiftnyckel var för liten för att kunna användas att skruva åt bussningen. Check! Medförde att jag idag var och köpte en ny skiftnyckel men jag  insåg när jag kom hem att jag nog behöver lite tätningstejp också för att vattenkopplingen ska vara tät. Inga affärer öppna längre. Suck! Ingen tvättmaskin igång idag inte men förhoppningsvis under veckan.

Andra "dagens foto" fotografer:
Webmosterhelene ~ Anna & Xanté ~ Blommig ~ Ulrica ~ Åsa/Badanka ~ Sockergrynet ~ Monkan ~ Copyrightmaria ~ Maria/3 kärlekar ~ Livet hos oss ~ Jane/citrontimjan~ Karin/Scrappa.nu~ ScrapJo ~ Anna/minkamera ~ Pernilla ~ Jessica ~ Mia/Winyans egohörna ~ Lenalandis ~ Sabina ~ Snöstjärna ~ Maria/Mariasdagbok ~Millan ~ Åsa ~ Tezzan ~ Kristin

(Är du inte med i min lista men deltar i utmaningen och vill att jag ska länka till dig så får du skriva en kommentar så lägger jag till dig. Givetvis får du hemskt gärna länka tillbaka till mig.)

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

fast det hade varit roligt med en bild på stickningen på väg ut genom dörren... NU STICKER JAG! ;)

2009-01-18 @ 23:26:05
URL: http://emmasjidder.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Tänk den som ändå kunde sticka...

2009-01-19 @ 12:30:00
URL: http://tezzangirl.blogspot.com
Postat av: Systret

Haha. Ja, det kan jag tänka mig att du hade tyckte var bra. Men så roligt är det minsann inte att städa.. =P

2009-01-19 @ 17:51:05
URL: http://emmasjidder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0