Dagens foto 090122

Idag är det en ganska händelsefattig dag. Med en hektiskt dag på jobbet  ibagaget och en kraftig träningsvärk så tar både jag och Nova det kolugnt. Jag tvättar och diskar lite och Nova softar på katträdet. Pollux hundvakter har kommit tillbaka från sin resa och vardagen är återställd. Ikväll när jag kom från jobbet var Pollux nyrastad och imorgon bitti slipper jag ta en halvtimmes promenad med honom utan det räcker med en kortis. Det är de små sakerna i livet som är guld värda. :)

Andra "dagens foto" fotografer:
Webmosterhelene ~ Anna & Xanté ~ Blommig ~ Ulrica ~ Åsa/Badanka ~ Sockergrynet ~ Monkan ~ Copyrightmaria ~ Maria/3 kärlekar ~ Livet hos oss ~ Jane/citrontimjan~ Karin/Scrappa.nu~ ScrapJo ~ Anna/minkamera ~ Pernilla ~ Jessica ~ Mia/Winyans egohörna ~ Lenalandis ~ Sabina ~ Snöstjärna ~ Maria/Mariasdagbok ~Millan ~ Åsa ~ Tezzan ~ Kristin

(Är du inte med i min lista men deltar i utmaningen och vill att jag ska länka till dig så får du skriva en kommentar så lägger jag till dig. Givetvis får du hemskt gärna länka tillbaka till mig.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0