Sussa sött

Sovgunga - innovativ, svensk design när den är som bäst. Naturligt gungande rörelser skänker ro och trygghet och hjälper små barn att sova gott. En designmässig fullträff!

Sovgunga är dessutom en idealisk resesäng som är lätt att ta med och montera upp på under fem minuter, så att barnet alltid kan känna sig tryggt oavsett var han/hon ska sova. Perfekt att ta med på resan, vid besök hos vännerna eller varför inte hänga upp den med ett rep i ett träd ute vid picknicken.

Teknisk beskrivning:
  • Permanent upphängning för väggmontering
  • Mobil upphängning för att hängas på dörr
  • Fjädring från två st 2 mm stålfjädrar
  • Vikt - 3 kg
  • Höjd/längd/bredd i transportläge - 40 x 30 x 11 cm
  • Skummadrass – 29 x 78 cm, uppfyller EN 597-1 standard
  • Madrassöverdrag - 100 % bomull ÖKO TEX standard 100, klass 1 (tvättbart 60 grader)
  • Nät - 100 % polyester
  • Maxvikt vid användning - 10 kg
Sovgunga är testad enligt SS-EN 1130-1 och -2 av Statens Provningsverk.

klicka på bilderna för att se dem i större format


Har inga ju inte barn själv men har genom vänners erfarenheter konstaterat att de där resesängarna inte är de mest praktiska och ergonomiska som finns. De är inte jättesmå att bära med sig även om tanken är att de ska vara portabla (men som småbarnsmamma har man ju en hel del annat att bära på också), de är inte helt lätta att sätta ihop (inte ens då man är tre smarta brudar som gör ett tappert försök *fniss*) och har man ett snurrande barn som måste hållas lite stilla för att komma till ro så tar ryggen snabbt stryk på lilla mamma om hon måste stå lutad över kanten på sängen. Så, supersmart är min bedömning utan att ha sett produkten i verkligheten.

Vet inte hur priset ligger i jämförelse med en resesäng men på tigertass.se kan du få Sovgunga LYX i gult eller brunt för 1050 kr. Eller hitta en lokal återförsäljare nära dig - HÄR.

Under mars månad kommer dessutom en ny, uppdaterad modell av Sovgungan att släppas, Mawok. Mawok har samma funktion, dvs gungar vertikalt, går att hänga på dörr eller vägg och ryms i en väska som väger under 3 kilo. Nyheter är dock många; ny formsydd liggdel, nedbantad upphängning och ny väska som gör packning rolig. - håll utkik på hemsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)


Har du en egen blogg/hemsida?:


Vad har du på hjärtat?:


Trackback
RSS 2.0